Qendra Edoni në Fushë Kosovë vazhdon me ofertat më bombastike në treg.

blog

Nga data 24 nëntor deri më 5 dhjetor, për t’ua lehtësuar punën klientëve fizik dhe atyre profesionistë, Qendra EDONI do të bëj super ofertë në brendin BOSCH.

Kështu duke blerë setin e kombinuar Bosch – ju do të përfitoni gratis një metër matëse llaser (DLE 70 – vlerë 183€) si dhe 5% zbritje në secilin produkt.

Seti i kombinuar përfshin pajisje të brendit BOSCH si:

– Shpuese
– Sharrë
– Ratifikuese
– Set Bateri
– Llasera
– Detektor
– Kamera inspektimi etj.

Qendra Edoni është përkujdesur që kombinimi i këtyre pajisjeve të bëhet i përshtatshëm varësisht profesionit tuaj.

– Për t’i parë produktet në fjalë, shikoni fotot në vijim:

Por Qendra Edoni, nuk e lë vetëm me kaq. Në kuadër të kësaj oferte, Qendra EDONI – organizon lojë shpërblyese.

Fituesit të lojës do t’i dhurohet 1 metër matëse llaser BOSCH (DLE 70 – vlerë 183€).

Loja do të bëhet përmes faqes zyrtare EDONI, duke bërë share postimin e kampanjës.

Për të mësuar më shumë për rregullat e lojës, vizitoni faqën EDONI në Facebook.

Nxitoni, sepse sasia është e limituar! Qendra Edoni ofron atë që ju se mendoni.

Kur e don, EDON!

Lokacioni

Edoni Logistic Center