Qendra EDONI vjen me zbritje të mëdha në një shumëllojshmëri produktesh të kuzhinës

blog

Qendra Edoni me lokacion në Fushë Kosovë ofron zbritje të mëdha në sektorin e kuzhinës.

Enë kuzhine cilësore, tenxhere, tigan, sete dhe elemente të ndryshme të kuzhinës; të domosdoshme për një kuzhinë të kompletuar – bëhen edhe më të përballueshme për ju përmes kësaj oferte.

Qendra Edoni –është e njohur tashmë për shumëllojshmërinë e produkteve cilësore dhe me çmimin më të volitshëm në treg. Përveç këtyre, besueshmëria e lartë, shërbimi superior dhe kujdesi ndaj nevojave të konsumatorëve janë vlerat me të cilat Qendra EDONI ka fituar zemrën e klientëve.

Përndryshe, Qendra Edoni ofron mbi 25,000 produkte në kategoritë si: pajisje dhe mobile shtëpiake, elektrikë, vegla dhe veshje pune profesionale në fushën e ndërtimtarisë, kopsht, sanitari, ujësjellës, kanalizim, suvatim dhe ngjyrosje.

Edoni 7 dëshmoi edhe njëherë se suksesi arrihet nga përkushtimi dhe profesionalizimi në nivelin superior.

Për t’i parë disa prej produkteve në zbritje, mund ta shfletoni fletushkën e mësipërme apo ta vizitoni Qendrën EDONI në Fushë Kosovë.

Ne e dimë çka doni ju

Kur e don, EDON!

Lokacioni

Edoni Logistic Center