blog

Qendra EDONI vazhdon të jetë TINGULL I ZBRITJEVE TË MËDHA

Qendra EDONI në Fushë Kosovë në muajin Dhjetor ofron Super Zbritje në kategori të ndryshme si sanitari, mobilje dhe pajisje shtëpiake, produkte të kuzhinës dhe shumë e shumë produkte të…

Read More
blog

Qendra EDONI vjen me zbritje të mëdha në një shumëllojshmëri produktesh të kuzhinës

Qendra Edoni me lokacion në Fushë Kosovë ofron zbritje të mëdha në sektorin e kuzhinës. Enë kuzhine cilësore, tenxhere, tigan, sete dhe elemente të ndryshme të kuzhinës; të domosdoshme për…

Read More
blog

Qendra Edoni në Fushë Kosovë vazhdon me ofertat më bombastike në treg.

Nga data 24 nëntor deri më 5 dhjetor, për t’ua lehtësuar punën klientëve fizik dhe atyre profesionistë, Qendra EDONI do të bëj super ofertë në brendin BOSCH. Kështu duke blerë…

Read More
blog

Vegla të punës dhe produkte shtëpiake me super çmime, tani në Qendrën EDONI

Kompania “Edoni” është themeluar në vitin 1989. Puna e vështirë dhe këmbëngulja e të gjithë anëtarëve kanë qenë jetike për suksesin e këtij biznesi familjar. Etika e punës, përvoja dhe…

Read More

Leadership

Lokacioni

Edoni Logistic Center