Qendra EDONI në Fushë Kosovë në muajin Dhjetor ofron Super Zbritje në kategori të ndryshme si sanitari, mobilje dhe pajisje shtëpiake, produkte të kuzhinës dhe shumë e shumë produkte të tjera më se të nevojshme për të gjithë nga ju.

Enë kuzhine cilësore, tenxhere, tigan, blender, toster, aparat kafe, sete dhe elemente të tjera të kuzhinës; të cilat janë të domosdoshme për një kuzhinë të kompletuar – i gjeni tek Qendra EDONI. Shfrytëzoni këtë mundësi sepse oferta vlen deri më 26 dhjetor.

Qendra Edoni – tashmë, është e njohur për shumëllojshmërinë e produkteve cilësore dhe me çmimin më të volitshëm në treg. Ajo ofron mbi 25.000 produkte të ndryshme në kategoritë si: mobile dhe pajisje shtëpiake, elektrikë, vegla pune profesionale në fushën e ndërtimtarisë, kopsht, sanitari, ujësjellës dhe kanalizim, suvatim dhe ngjyrosje.

Për më shumë informacione, vizitoni Qendrën EDONI në Fushë Kosovë!

Kur edon, EDON!

Leadership

Lokacioni

Edoni Logistic Center