Vegla të punës dhe produkte shtëpiake me super çmime, tani në Qendrën EDONI

blog

Kompania “Edoni” është themeluar në vitin 1989. Puna e vështirë dhe këmbëngulja e të gjithë anëtarëve kanë qenë jetike për suksesin e këtij biznesi familjar.

Etika e punës, përvoja dhe besnikëria ndaj partnerëve dhe stafit të tyre profesional është qelësi kyç i sukseseve të kësaj kompanie.

Këto cilësi kanë hapur rrugën për një bashkëpunim të ngushtë me liderët botërorë të këtyre veprimtarive. Kjo duke iu dhënë besimin për t’u përballur me të ardhmen dhe për të zhvilluar më tej këtë kompani

Kompania Edoni, sot ofron vegla pune në fushën e ndërtimtarisë nga prodhuesit më me renome në botë.

Dhe në vazhdën e shumë suksesve po hapet edhe Qendra për Vegla Pune dhe Produkte Shtëpiake “EDONI”.

Hapja bëhet me 6 Korrik, në Fushë Kosovë, afër Petrol Company. Në qendrën EDONI , mund të gjeni vegla pune të brendeve të ndryshme botërore dhe shumë produkte shtëpiake.

Për nder të hapjes dhe deri më 15 Korrik do të gjeni produkte me super oferta dhe super çmime.

Vizitojeni dhe përfitoni nga ofertat atraktive. Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare në Facebook .

Kur e don, EDON!

Lokacioni

Edoni Logistic Center