+33

VITE
EKSPERIENCË

Për ne

EDONI GROUP

Biznes familjar, i themeluar që nga viti 1989. Me mbi 12,000 produkte cilësore, ne i furnizojmë me pakicë dhe me shumicë më shumë se 1,500 klient në çdo cep të Kosovës përderisa jemi duke e përforcuar linjën tonë eksportuese. Ne vlerësojmë se besnikëria, këmbëngulja dhe puna e palodhur e të gjithë stafit kanë qenë jetike për lidershipin e zhvilluar në këtë veprimtari. Së bashku do të vazhdojmë të jemi zgjedhja e parë e atyre që janë në kërkesë të produkteve tona.

Lexo më shumë

Sektorët

wholesale

Me shumicë

wholesale

Me pakicë

wholesale

Fabrika

Me shumicë

Më shumë se 1,500 pikave të shitjes janë pjesë e rrjetit tonë shpërndarës në të gjithë Kosovën. Për shkak të përvojës tonë në këtë veprimtari, cilësisë dhe kategorizimit të produkteve, ne përfaqësojmë dhe e përkrahim këtë rrjetëzim të blerësve duke i furnizuar me produkte të përzgjedhura. Ky rrjetëzim është përbërës kryesor i suksesit tonë ndërvite

Lexo më shumë

Me pakicë

Në më shumë se 8000 m2 janë të vendosura mbi 25,000 produkte nga brendet kryesore në pikën tonë të shitjes në Prishtinë të kategorizuara në: mobile dhe pajisje shtëpiake, elektrikë, vegla pune profesionale në fushën e ndërtimtarisë, kopsht, sanitari, ujësjellës dhe kanalizim, suvatim dhe ngjyrosje. Gama e gjerë e produkteve, cilësia dhe çmimet e volitshme janë karakteristika që i bindin konsumatorët tonë që për kërkesat e tyre ta kenë vetëm një zgjedhje, Qendrën EDONI.

Lexo më shumë

Fabrika

Që nga 2021, rrjeta e fasadës ka filluar të prodhohet në fabrikën tonë. Produkti ka tejkaluar pritshmëritë tona për nga cilësia si dhe depërtimi në treg. Ne po aplikojmë standardet dhe kriteret e kërkuara për të plasuar produktin në tregun botëror. Ky është vetëm hapi i parë i zhvillimit tonë strategjik.

Lexo më shumë

Lajmet

blog

Qendra EDONI vazhdon të jetë TINGULL I ZBRITJEVE TË MËDHA

Qendra EDONI në Fushë Kosovë në muajin Dhjetor ofron Super Zbritje në kategori të ndryshme si sanitari, mobilje dhe pajisje shtëpiake, produkte të kuzhinës dhe shumë e shumë produkte të…

Lexo më shumë
blog

Qendra EDONI vjen me zbritje të mëdha në një shumëllojshmëri produktesh të kuzhinës

Qendra Edoni me lokacion në Fushë Kosovë ofron zbritje të mëdha në sektorin e kuzhinës. Enë kuzhine cilësore, tenxhere, tigan, sete dhe elemente të ndryshme të kuzhinës; të domosdoshme për…

Lexo më shumë
blog

Qendra Edoni në Fushë Kosovë vazhdon me ofertat më bombastike në treg.

Nga data 24 nëntor deri më 5 dhjetor, për t’ua lehtësuar punën klientëve fizik dhe atyre profesionistë, Qendra EDONI do të bëj super ofertë në brendin BOSCH. Kështu duke blerë…

Lexo më shumë

Lokacioni

Edoni Logistic Center